Idag är det ett år sedan vi började!!och lite målning…

IMG_2343  IMG_2358

För ett år sedan var det en spännande dag, vi fick äntligen hem Mea till oss! Trångt var det både här och där men tack vare Peter på Ringens Varv gick det bra.

IMG_2367  IMG_2322

Mycket saker var det med, alla dynor och alla böjda lister mm mm. Minns att vi var (och är) imponerade av kvaliten på detaljerna.

IMG_2323  IMG_2324

Mycket har hänt sedan dess, många beslut är fattade men det återstår en hel del ännu. Jag tycker att vi har ett bra flyt i det hela och det känns fortfarande roligt att greja. En och annan dålig dag har det varit men det är väl inte så konstigt kanske. Nu över till dagens målningsarbeten…

IMG_5613

Ut med det gamla och in med det nya…flyttar ut det som jag målade sist när jag var här och lägger upp nästa omgång för målning.

IMG_5616

Späder en laddning färg så det skall funka att spruta, jag inser att jag har massor kvar att lära i ämnet… men när det väl är igång så flyter det på bra.

IMG_5618

Under tiden som dagens första omgång torkar så slipar jag förra omgångens lister och har en förhoppning om att hinna måla den slipade omgången en andra vända. Det torkar på bra och min plan håller.

IMG_5619

Dagens första omgång lastas sedan i bilen och tas med hem för slipning.

IMG_5622

I ett desperat försök att få till en bra yta på handfatsbänken testar jag att lacka hemma hos svärföräldrarna, de är inte hemma just nu så jag passar på att nyttja deras tvättstuga….

/Tobias