Pumpar och ett besök i verkligheten

ScyScreenStor SkyScreenS3

Vi hade funderat på dessa över luckan till förpiken och akterhytten. Åkte glad i hågen till Viking för att beställa men det visade sig att de inte får plats, ramen är för stor. Synd för det hade nog varit en bra lösning.

IMG_2935  91002227

Fick med mig en pump till sjövattenkranen i pentryt, alltid något! Det är en liten smidig pump som bara servar diskduschen. Beställde en spolpump också, en ny pump som heter HotShot och har 10A säkring vilket passar bra samt goda egenskaper i övrigt gällande tryck och flöde!

IMG_2928  IMG_2936

 

Åker vidare på min mellanpass turné och kommer till Jocke på Hisingens Rör, bra service som vanligt! Kommer där ifrån med ett antal frågetecken uträtade och en toalettdusch rikare. Nu är det tydligen så att de inte tål för mycket tryck så vi får lära oss att släppa trycket när vi duschat klart! Beställde även en pentrykran av samma sort som de övriga kranarna ombord, då räcker det med en reservdelspark ombord 🙂

IMG_2933

Avslutar tiden mellan passan med ett besök på Stena Germanica, hade Christian som deltagare på kursen jag var med och höll i höstas. Fick en rundvandring ombord, det var länge sedan jag trampade däck av den kalibern!! Skönt att komma ut i verkligheten!

/Tobias