Äntligen lite träarbete!

  

Efter en skön och slapp söndag så blev det ett par timmars båtfix, eftersom vi vill fatta designbeslut tillsammans så passade vi på att testa lite med olika garneringsförslag. Varvet skickade med en bunt som skall räcka till salongen, den har en vanlig v-fas. Det ser helt ok ut men vi vill ha något eget så vi funderade på olika alternativ.

  

Har ett frässtål som gör en liten pärla på 3 mm, gjorde ett fullskale test på några bitar och efter ett antal tester och justeringar så finner vi en design som känns harmonisk.

 

  

Har ju jagat runt efter skruv, med facit i hand så var det ju tur att jag inte fann det jag sökte. Vi gjorde samma sak här, testade för att kolla vad som ser harmonisk ut och det visar sig att den skruv som jag trodde skulle vara bra var för stor. Vi få kika vidare efter skruv.

Pekets design går vidare, något sådant här har vi tänkt. Skall slipa lite på detaljerna!

/Tobias

83 tankar kring ”Äntligen lite träarbete!

    1. Meadiva Inläggsförfattare

      2-3 mm tror jag att vi sätter med, tips och erfarenheter tas tacksamt emot!

      /Tobias

Kommentarer är stängda.