Målning och plastning, tar det aldrig slut…

Fick gjort lite annat än att plasta idag, skruvade fast varmvattenberedaren på sin plats. Det är precis att den går in men det behöver ju inte vara mer heller. Nu skall det göras en lucka så vi kommer åt alla kopplingar på ett bra sätt.

En period i dag, säkert en hel halvtimma så deppade jag ihop och tänkte att vi aldrig blir klara….Hittade mer ytor som vi behöver isolera för att bygga bort kondensfällorna ombord. Funderar nu på om man kan limma upp polyuretanskivan med kontaktlim och sedan plasta över, det vore enklare att göra så men det känns inte lika bra som att plasta helt!

Pappa, min trogna följeslagare denna vecka hjälpte mig med att plasta skotten i toaletten.  Dessförinnan så har han justerat alla takluckorna så även innerramen får plats i hålet, jag hade missat det så hålen var lite för små.

  

Under tiden som pappa plastade så slipade jag i akterstuven, skulle behöva en kemdräkt för att slippa allt kliande damm men då går det ju inte att jobba… Efter en damsugning så var det dags att börja måla, vitt skall det bli i hela utrymmet!

Nu har jag hämtat hem övriga familjen efter deras vecka i Spanien så nu blir det lite mer moderata arbetstider framöver vilket min något slitna kropp kommer att gilla. Känns bra med sällskap i huset!

/Tobias

13 tankar kring ”Målning och plastning, tar det aldrig slut…

 1. Cia och Magnus

  Deppa inte ihop, det arbete du gör nu kommer göra resten så mycket lättare än vad vår är nu på slutet då vi i efterhand isolerar där det är enkelskrov. Att vi inte tänkte på att göra det innan vi satte in alla skåp är lite obegripligt. Får väl skyllas på vår glädje över att äntligen få börja jobba med inredningen. Har kanske sagt det förut men säger det igen – hade varit bra om du byggt din båt först och vi följt efter!

  Cia

 2. Meadiva Inläggsförfattare

  Visst är det så, men det gäller att orka vara så strukturerad som behövs. Är otroligt sugen på att jobba i trä nu!

  ”Har kanske sagt det förut men säger det igen – hade varit bra om du byggt din båt först och vi följt efter!”
  Hade det varit så hade jag inte bloggat…den inspirationen kommer från er!!

  /Tobias, trött som fasen efter en seg natt på jobbet….

Kommentarer är stängda.