Gasolbox och elpatron

I strävan att få alla plastjobb gjorda innan kyla och vintern kommer funderade jag idag på gasolboxens placering, vi har ju ett utrymme i akterstuven som skulle kunna bli bra.

  

Lite trång är det dock, vi har Pc10 till hemmaspisen så det vore ju bra om vi kan använda samma storlek ombord. Gjorde en enkel botten och hämtade en flaska för att testa hur det gick, det funkade inte…var tvungen att ”skruva” in den då dräneringen från tamphyllan var i vägen. Med lite god vilja funkar det men inte optimalt.

Funderade länge på om man kan tjäna lite höjd på någotvis, om vi lutar den lite så kommer den lite längre ner. Men nu är den stora frågan om man kan/får placera flaskor så här. På AGAs hemsida står det att man skall förvara flaskorna ståendes men hur definierar man det…jag tycker ju att den står om än lite snett!

Får kolla vidare på det i morgon, eller en annan dag…

  

Tyckte att jag inte fått gjort så mycket idag så jag gick ut en sväng till båten nu i kväll och insåg att jag glömt att jag monterat elpatronen. Den sitter monterad på en liten gummiplatta för ljudisolering, det kanske gör något i alla fall!

När vattentanken på styrbordsidan är uppe så passade jag på att limma dit lite slangfästen, värmesystemet blir mer och mer klart.

/Tobias

2 tankar kring ”Gasolbox och elpatron

  1. Meadiva Inläggsförfattare

    Troligtvis kommer vi bara att göra ett hål ut i skrovet med ett skydd över likt det som ofta sitter på ankarboxar. Luckan inåt gör vi lufttät med tätningslister och i akterstuven sätter vi en gasvarnare om vi inte känner oss säkra nog.

    Ungefär så tänker vi oss!
    /Tobias

Kommentarer är stängda.