En bra dag

  

Att plasta i ankarboxen är inte kul. Jag måste ligga på mage för att nå ner till botten. Men nu är det gjort. Två mattor för att limma fast skumskivorna i och sedan skruv och vikter på för att trycka dit det. När det härdat så spacklar jag lite ojämnheter med vanligt glasfiberspackel, det känns bra i alla fall.

Nu på kvällen har jag plastat på två lager 450 grams matta på skumskivorna, det blev lite extra matta där ankarkättingen kan tänkas skava.

Mellan akterstuven och hytterna i akterkant har det varit en knepigt ”hål” som vi funderat på hur vi skall få tätt. Idag tog jag tag i det och skapade en skumskiva som passade i hålet. Spacklade fast med glasfiberspackel och sedan på med en matta glasfiber. Det kräver lite jobb från insidan där det skall till en form för att kunna skummfylla det som krävs.

Idag har jag monterat på balken inför morgondagens lyft av kölen. Skall bli spännande.

Det har varit en produktiv dag där mycket av de ”skitjobb” som finns på att göra listan blivit gjorda. Snart snart skall det väl vara dags att få jobba lite i trä!!

/Tobias