Semesterlunken har infunnit sig…

…och vi jobbar lite med båten samtidigt som vi njuter av att vara lediga tillsammans. Idag blev det kvällsmat på en klippa tillsammans med goda vänner! Skön avkoppling som laddar batterierna med livskvalitet.

  

Trots att det skummar som tusan så lyckades jag inte fylla utrymmet som det var tänkt, ett litet utrymme längst bort gapade tomt när jag tog bort formen. En ny form var snart på plats och pappa kom farande på flakmoppen med en tub fogskum som han hade hemma.

  

Skummet i ventilerna skar jag rent med en såg och kniv, en kul effekt uppstod då det visade sig att det inte härdat ordentligt i mitten utan det likt en vulkan började bubbla upp och skapade ett fint konstverk.

  

Hade jag tänkt ett steg till så hade jag tejpat på wellpappen så den inte skulle fastna i skummet som den gjorde, nu visade det sig att det inte spelade någon roll då jag ändå fick renskära skummet i linje med plasten. Vi skall lägga glasfiber över så det blir en bra och skyddande yta.

/Tobias