Låg produktivitet men mycket tänkande!

Just nu känns det inte som om det händer så mycket ombord. Det funderas desto mer, en plan över toaletten skapas, en fortsatt arbetsgång tar också form. Den innebär i korta drag att vi skall försöka färdigställa plastjobben nu direkt dvs isolering i akterstuven och ankarboxen samt att spackla och måla kölen. Sedan fortsätter vi med snickerier och inte det elektriska som vi först hade tänkt. Det blir snickerier och el lite parallellt, det blir för mycket gissande om vi gör elen direkt insåg vi när vi började grubbla på det lite mer ingående. Hoppas att det blir en bra lösning!

  

Har fått gjort lite iallafall, mallat av akterstuven och sågat till de isoleringsskivor som skall sitta där. Pratade med Jara Plast som ger god support och fick en arbetsbeskrivning förklarad för mig. Det blir till att blåsa av skivan då den är full av sågdamm, prima skivan, på med matta och sedan upp på skottet, enkelt som en plätt…..

Färdigt, bara att montera…skall försöka passa in det på plats innan plastningen tar vid. Tänker skruva upp det med tillfälliga lister som sedan tas bort innan galsfibermattan på ytskiktet skall dit.

/Tobias