Det kom ett SMS

Vår beställning på värmesystemet har kommit, det gick fortare än jag trodde vilket föranledde att jag kände mig tvungen att ut och måla nu i kväll. Nu har jag målat samtliga hål som jag borrat för värmesystemet, känns bra!

I morgon bär det av till Viking Yachting för att hämta grejerna, pratade med dom idag och de uppskattade om jag hämtade tidigt då det var ganska stort paket och skapade lite trängsel på lagret!

Helgen är räddad!

/Tobias

9 tankar kring ”Det kom ett SMS

 1. Meadiva Inläggsförfattare

  Ja, märkligt nog verkar vi har man nog större inköpstakt än produktionstakt…
  Det växer på lagret!

  /Tobias

  Svara
 2. KitInisee

  Evidence of a treatable endocrinopathy in infertile men. clomid vs nolvadex pct If having no period is caused by weight problems, we are happy to support you in finding a healthy relationship to your weight that helps you achieve greater reproductive health.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *