Värmeslangar och målning

  

Idag har jag påbörjat värmesystemet, många hål blir det och det är en hel del funderande innan man vågar borra. Fick låna en sats med borr, de funkar inte som vanliga hålsågar utan mycket bättre, synd bara att det inte fanns något borr som passade slangen så det fick bli vanlig gammal hålsåg istället.

Det gäller att tänka hela vägen, konstruktionen i båten ger inte så många alternativ då det är tajt mellan durk och inredning. Det finns inte så många ställen som en värmeslang får plats. Hoppas det blir bra!

En fika fick det bli innan det var dags att måla lite, en kopp te och en glass på akterdäck, gott!!

  

Målningen idag började med att jag skapade en lista på allt smått som var kvar att måla, många små punkter blev det, dock var de flesta i brun färg som vi inte har hemma. Passade dessutom på att måla i hålen som jag borrat för slangen, känns seriöst!

Nu skall jag ta en sväng på ”stan”, en räckmacka och en pilsner får det nog bli. M är på Irland och killarna är hos mormor & morfar, ensam hemma med andra ord.

/Tobias