Stöd för vattentankarna och liten lucka

  

Det var det jag han med idag, stöd för vattentankarna tog tid och var lite knöligt för att det var svårt att se ordentligt. Efter ett tag kom jag på att man kan ju använda kameran för att titta hur det ser ut under. (skall inte trötta ut er med alls bilder…)  Jag misstänker att varvet inte gör stöd under utan bara använder de skruvhålen som finns i svetsade på tankarna. Det håller helt säkert men som vanligt skjuter vi kanske lite högt och dimensionerar för det värsta…så vi kommer kunna segla lugnt utan att vattentankarna flyttar sig.

  

Den luckan som jag gick bet på igår kom på plats idag tack vare ett bra sticksågsblad. Nu har vi bägge nödutgångarna på plats vilket känns bra för fortsatta arbeten.

Det är skönt att kommit igång, när jag går i båten och grejar växer en “projektplan” fram, får se om den kommer ner på ett papper en dag så man kan strukturera upp det lite.

/Tobias

© Copyright Meadiva, All rights Reserved. Written For: MeaDiva

2 tankar kring ”Stöd för vattentankarna och liten lucka

 1. Cia och Magnus

  Skönt med nödutgångar – och med stöd för tankarna. Magnus har ägnat mycket tid för det – vi kan nog rulla runt massor av gånger innan dom lossnar.
  Har ni någon såg typ Fine? Dom är inte billiga men vi har verkligen haft glädje av den.
  Cia o Magnus

  Svara
  1. Meadiva Inläggsförfattare

   Jag har en av bosch varianter, räcker inte den kan jag låna en! Den är guld värd
   / T

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.