Urplockning #2

  

Har nu lyft ur även durkarna ur båten, nu är det tömt på allt som vi tycker skall ur. Vi och alla som hälsat på oss är mycket imponerade av snickerierna och plastarbetena. Kolla bara på den stödlist som ligger under durken i förpiken, det känns nästan synd att den döljs av durken…

Påbörjade även monteringen av förpiksluckan, dvs tog fram den och la den på plats på däcket. Vid nästa arbetstillfälle skall den monteras så vi har möjlighet att komma ut om något skulle hända. Även luckan till akterhytten skall i av samma anledning.

 

Vi håller på att skapa ett nytt fotoalbum med bilder hur det ser ut i alla utrymmen vid leverans, det växer fram så sakta så håll ut ni som är intresserade av det.

//Tobias

En tanke kring ”Urplockning #2

  1. Cia och Magnus

    Hej Tobias och Malin!

    Kul att se hur det ser ut nu. Ni ligger hästlängder före oss när vi fick båten för 3 år sedan. Verkligen ett fint (och generöst) jobb från varvet. Börjar tro att ni nog ska kunna segla någon gång under nästa sommar. Vi håller tummarna för det!

    Cia och Magnus

Kommentarer är stängda.