Båthus #2

Idag har bygget av båthuset fortsatt, det har strulat en massa men nu i kväll har det fallit på plats och i morgon skall det bli klart. Det är precis att det får plats i trädgården.

Pappa Bertil har kämpat med mig hela dagen och strax efter mörkrets inbrott la vi av för dagen. Vi hoppas på samma tur med vädret även i morgon.

/Tobias

12 tankar kring ”Båthus #2

 1. Cia och Magnus

  Det var verkligen på håret. Hoppas ingen galning tar kurvan lite för snabbt i vinter och kanar in i båthuset? Ni får väl gå in från sidan eller hur har ni tänkt er det hela? Härligt att slippa kölen, höjdskillnaden är väldigt stor och betydelsefull när man ska släpa i och ur alla prylar. Hoppas också nu får fint väder i helgen. Här var det snöstorm i morse men nu börjar det spricka upp så vi drar ner till båten mot eftermiddagen.
  Go tur!
  Cia o Magnus

 2. Meadiva Inläggsförfattare

  Som tur är kör det inte så mycket trafik på gatan (och vi har sällan vinter…) När båten är kölad kommer den längre in. Vi har tänkt att gå in från både sidan och aktern, vi gör en trappa som vi kan flytta ut i gatan om vi skall bära mycket grejer, skall man bra upp en snabbis kan man ta trappan innanför presenningen.
  /T

Kommentarer är stängda.