Vi har en båt i trädgården!

  

Efter att vi besiktigat och betalat förflyttade vi oss ner till Ringens Varv som skulle lyfta MeaDiva från trailern. Peter fixade och donade och plötsligt hängde hon i kranen, fram med den gula vagnen som en mellanstation.

På vagnen stod hon under eftermiddagen och undertiden fixade vi bockar och stöd på parkeringen hemma. Vid 17 tiden påbörjades resan hem till trädgården.

  

Kurvan vid stoppskylten trodde vi skulle vara svår men den gick som en dans! Peter kan sin maskin och vet var han har vagnen.

  

Det blev en del bilar bakom oss på väg hem, de undrade säkert en hel del! Det var nära många gånger men det var aldrig kontakt. Vi fick skruva ner grannens brevlåda på slutet för att kunna komma in på parkeringen hemma.

  

Äntligen hemma efter en lång färd från Tallin, Peter i trucken har gjort ett fantastiskt jobb och trocklat sig genom gatorna. Ett stort tack till honom! Även ett stort tack till pappa Bertil som alltid ställer upp, Tack!

När det lugnat ner sig lite kom killarna upp, de tyckte båten var stor nog att spela fotboll på.

Nu är vi trötta men mycket nöjda med dagen, imorgon fortsätter vi med pallningen och täckställningen. När vi har täckt in båten kommer vi påbörja urplockandet, många vänder kommer det bli.

/Tobias, Malin, Tim & Elis

6 tankar kring ”Vi har en båt i trädgården!

 1. Cia och Magnus

  Den där Peter måste vara väldigt skicklig som fick in Mediva på den platsen! Helt otroligt precist ni får plats med henne. Har varvet lagt saker i någon ordning eller märkt upp dom? Vi hade en del problem i början med att sortera allt rätt. Till slut la vi saker som tillhörde olika utrymmen i båten i olika rum och märkte upp så vi skulle hitta dom när det var dags. En del träbitar var väldigt konstiga och vi förstod inte alls vad det var innan vi skulle börja med de små takskivorna mellan träinredning och fönsterlisten – där satt dom.
  Ha det så kul!
  Cia och Magnus

  1. Meadiva Inläggsförfattare

   Han är van att hantera sin maskin. Vagnen han har är helt magisk, han styr den med fjärrkontroll och trixar fram och tillbaka! Fantastiskt skickligt och bra gjort.

   Varvet skickade en lista på grejernas placering, vi har dock inte kollat på det ännu.

   /Tobias

 2. Åke jägervall

  Onekligen smidigt med en köllöss båt när man skall arbeta mycke med den.
  Jag och Agnes får se till att ha vägarna förbi någon dag.

  1. Meadiva Inläggsförfattare

   Ni är välkomna, vi bjuder på kaffe eller något annat passande!
   /Tobias & Malin

Kommentarer är stängda.