Nu är det klart, handpenningen betald!

Nu har allt fallit på plats och vi har äntligen betalat handpenningen på MeaDiva, arbetet i Tallin fortsätter och i början av mars skall vi över och besiktiga de arbeten som är gjorda.  Därefter kommer leveransen ske hem till oss! Tjohoo!

/T & M

23 tankar kring ”Nu är det klart, handpenningen betald!

 1. Jan-Olof

  Stort grattis o lycka till.
  Blir det nu en kamp mellan er kreativitet och önskan om innehållen leveranstid?!
  Vad säger tidplanen om första segelsättning?

  Svara
 2. zoritoler imol

  Good V I should definitely pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all tabs as well as related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, web site theme . a tones way for your client to communicate. Nice task..

  Svara
 3. Europa-Road

  I love your blog.. very nice colors & theme. Did you make this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz answer back as I’m looking to create my own blog and would like to find out where u got this from. thanks a lot

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *