Fler bilder på Mea Diva

Har idag haft flera samtal med Bernt för att klara ut de sista funderingarna,  nu är vi överens om avtalet och kommer att göra affär så fort vi har fått pengar från banken!

Under tiden bygger de vidare på MeaDiva, så här kommer två nya kort från Kalev på varvet!

  

Ser bra ut! Dörrhålet till höger i bild går in till toaletten där vi hoppas på att kunna skapa en bättre fungerande toa/dusch än på originalutförandet. Man ser även skotten vid pentryt  och dörrhålet till hytten babord akter.

6 tankar kring ”Fler bilder på Mea Diva

 1. Cia

  Ni är inne i en väldigt spännande fas. Lite avundsjuk är jag allt. Varvet verkar också väldigt sympatiskt som gör allt dtt arbete innan kontraktet och pengarna är i hamn.
  Nu vill jag se specifikationen och veta vad varvet ska göra och vad ni ska göra. Är det som för oss att det mesta av inredningen kommer grovt tillyxat för anpassning på plats?
  När kommer hon hem?
  Cia

 2. Meadiva Inläggsförfattare

  Varvet har visat stort tålamod med alla våra frågor, vet inte hur man skall tolka det att dom bygger på båten utan betalning men för oss är det ju bra 🙂
  Inredningen kommer i delar, alla böjlimmade lister skall vara med! Resten får vi se hur det ser ut när hon kommer. Skall fundera på att lägga ut specifikationen!

  Vi får vår båt i mitten av mars om det går enligt planerna!

  Tobias

Kommentarer är stängda.