Nu är uppställningsplatsen klar

  

Nu har Fässbergs Bygg gjort klart sitt arbete. De höll tiden och gjorde som vi kommit överens om så det blir riktigt bra slutresultat, nu skall vi bara ta hand om resten…det blir mycket ved av en stor björk.

Samtalen med konstruktören Bernt är många och långa, han visar stort tålamod med våra funderingar. Vi har gått in i en annan fas nu och jobbar mer på avtalskrivning och finslipar på specifikationen samtidigt som vi kollar vad bankerna ger oss för villkor.

Det är otroligt lärorikt på många sätt att bygga båt!

 

116 tankar kring ”Nu är uppställningsplatsen klar

  1. Jan-Olof

    Jag kan inte låta bli att återkomma till min tid kommentar om den bra överblick o info som en tillgänglig elcentral ger. En blick o man vet driftläget. För mig sista stället jag kontrollerar innan jag lämnar båten!

  2. Meadiva Inläggsförfattare

    Vi tar det till oss och får se hur det blir, vi har ju bestämt oss för att köpa med centralen då vi får den till ett så bra pris att vi inte kan låta bli!
    /Tobias

Kommentarer är stängda.