Caledonian Canal

Idag har vi kommit oss ner till Corpach Basin och har för avsikt att komma ut i havet i morgon. Destinationen är satt till Oban och vi åker med tidvattnet dit, om vi räknat rätt… I morgon mönstrar mormor och morfar av för vidare färd i Skottland, tack för dessa dagar och tack för leveransen av killarna.

Tim har fotat men vid tangenterna sitter Tobias, känns lite nostalgiskt att blogga igen efter ett långt uppehåll. Vi får se vad detta kan ge, vi har ju gjort en del med Mea den sista tiden som borde få sin plats här på bloggen 🙂

//Tobias

Fint ånglok passerar bron vid Neptuns staircase
Vackert som i en saga
Fin växt på slussväggen
Ben Nevis

22 tankar kring ”Caledonian Canal

 1. Björn

  Oban är en fin stad, vi var där 2005 i samband med min 50-årsdag. Destilleriet, som tillverkar en utmärkt Single Malt, ligger mitt i sta’n, ”because we were there first”, aom guiden uttryckte det.

  Man serverar även delikata blåmusslor, om man nu ligger på den bogen.

  Kul att Tim börjat plåta, ser riktigt bra ut!

  Hälsa, och hoppas ni får en fin vistelse i Oban!

  Svara
  1. Meadiva Inläggsförfattare

   Verkligen fin, destilleriet har vi inte varit på men det ligger ett stenkast här i från. Vi har haft det bra men i morgon går vi vidare.
   //Tobias

   Svara
 2. Writing Articles with Artificial Intelligence

  I don’t need to tell you how important it is to optimize every step in your SEO pipeline. But unfortunately, it’s nearly impossible to cut out time or money when it comes to getting good content. At least that’s what I thought until I came across Article Forge… Built by a team of AI researchers from MIT, Carnegie Mellon, Harvard, Article Forge is an artificial intelligence (AI) powered content writer that uses deep learning models to write entire articles about any topic in less than 60 seconds. Their team trained AI models on millions of articles to teach Article Forge how to draw connections between topics so that each article it writes is relevant, interesting and useful. All their hard work means you just enter a few keywords and Article Forge will write a complete article from scratch making sure every thought flows naturally into the next, resulting in readable, high quality, and unique content. Put simply, this is a secret weapon for anyone who needs content. I get how impossible that sounds so you need to see how Article Forge writes a complete article in less than 60 seconds! order here.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *