Slipning och målning av köl

  

Hade inte tänkt att åka hem mellan vakterna idag men av olika anledningar blev det så ändå, väl hemma så gick jag direkt på att slipa kölen nyfiken på resultatet. På vissa ställen kommer blyet fram, där blev det till att “slipa” in färgen så det inte blir problem på grund av oxidering.

  

Efter ett par timmars slipande för hand så var det dags att blanda epoxi. Blev väldigt förvånad över att den var svartpigmenterad, vet inte varför men jag trodde den skulle bli ljus. Nu återstår en slipning på detta och sedan skall jag rolla på sista lagret innan vi kan ställa ner den och ta toppen också.

/Tobias

© Copyright Meadiva, All rights Reserved. Written For: MeaDiva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.