Lite av varje

Åkte hem mellan vakterna idag, tänkte försöka få något gjort men det blev mest en massa tänkande. Den tiden skall man inte underskatta.

Idag har Malin gjort en av alla hennes turer till Clas Ohlson och inhandlat en brevvåg för att vi skall kunna blanda epoxi på rätt sätt.

Det syns lite dåligt på bilden men balken har krökt sig lite väl mycket, ställde en pall under kölen igår innan jag for till jobbet och idag när jag kom hem så satt den fast. Det blir nog till att försöka göra om lyftet och flytta ihop pallarna lite så spannet inte blir så stort. Som det är nu känns det inte helt bra och så kan vi ju inte ha det om vi skall kunna jobba på ett säkert sätt.

Har idag börjat fundera på infästningen till varmvattenberedaren, har lite funderingar kring kondensproblem som kan uppstå. Vi skulle behöva värmeisolera det rostfria plattjärnet som vagnsbulten för fästet skall sitta i. Om vi inte gör detta har vi en köldbrygga rakt in i motorrummet och uppstår då kondens faller det ner på motorn och det vill vi ju undvika. Frågan är om det håller med Divinycell och de kompressionskrafter som blir i stampsjö. Får ta ett snack med båtbyggarn hemma i Marstrand och höra hans åsikter.

/Tobias