Aj aj, lite mallar och annat snickeri

  

När jag idag skulle passa in listen så hände något konstigt.

  

Efter ett tags karvande ser jag plötsligt att det är blod överallt, eller kanske inte riktigt överallt…men iallfall. Försökte förstå vad jag gjort utan att lyckas, gick in och hämtade plåster.

  

Fortsatte arbetet och ser efter en kort stund att jag har snittat plåstret, funderade igen och inser att kniven är sylvass på baksidan. Knepigt att den är sådan, det brukar den inte vara. Gick in och dövade kanten med en fil och sedan funkade det bra.

  

I hörnet slant jag med stämjärnet när jag skulle knacka bort lite material i svängen, lite lim och tejp återställde skadan. Ett lager lack på så syns det inte alls, hoppas jag…

  

Sågade ur för skåpsluckan idag, sågar så lågt det går med cirkelsågen och tar resten för hand med japansågen.

  

På toppen har vi kommit på att vi skall göra en lucka för en låda, gjorde en mall för att få till formen bra. Mallen skall jag använda för att fräsa ut luckan

  

Gjorde ett test med ett 5 mm spiralfräs i maskinen, mallen sätter jag fast med dubbelhäftande tejp under tiden.

Spåret blir lite för grovt så jag har beställt en 3 och 4 mm fräs som jag hoppas på att få i morgon. Skall testa och se vilket som blir bra, vill inte ha för mycket luft mellan luckan och ramen.

  

Kändes förut som om jag inte gjort så mycket idag, när jag summerar dagen nu så inser jag att en del har blivit gjort ändå!

/Tobias

68 tankar kring ”Aj aj, lite mallar och annat snickeri

 1. Pingback: Burr, det är kallt ute! Värmesystem behövs! | MeaDiva

 2. raxgreets

  The long-established postcoital test PCT , for example, is all too familiar to couples experiencing fertility problems. how is clomid taken She has been honest, caring, supportive, and always goes the extra mile to be there for us when we have needed her the most.

  Svara
 3. emigree

  Hypersensitivity reactions Urticaria, angioneurotic edema, anaphylaxis, anaphylactoid purpura, serum sickness, pericarditis, and exacerbation of systemic lupus erythematosus, and drug reaction with eosinophilia and systemic symptoms DRESS. doxycycline coverage chart

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *