Det tar sig så sakta!

  

Idag fick jag skottet på plats ordentligt, skruvade fast det och mallade sedan av dörren för att kunna såga till det som det skall vara. Funderade på hur vi skall göra radien i hörnet, målade några alternativ och lät sedan ögat avgöra vilket som såg bäst ut. Som svensk blev det linjen i mitten…lite lagom sådär!

  

Sågade de raka spåren först, sedan kurvan med sticksågen! Det var nu betydligt lättare att få skottet på plats. Nästa del på tur är det lilla skåp som blir mellan dörren och kojen.

  

Här funderade vi häromdagen på hur vi skall göra med böjlisten runt hyllan som blir, vi hade först bestämt att den skall kapas vid garderobens stående hörnlist. Men efter att funderat ett varv till på plats med listen så började det luta åt att den skall gå förbi och hela vägen till garneringen. Bernt, som trots mycket att göra, tar sig tid när jag frågar honom hur han tänkt förstår inte riktigt när jag försöker förklara…det beror nog mest på mig…. det slutar med att jag skickar över ett par kort och vi kommer gemensamt fram till att det blir snyggare med listen hela vägen till garneringen.

Här skall vi göra öppning för skåp och en låda i överkant, det får bli i morgon!

/Tobias

5 tankar kring ”Det tar sig så sakta!

  1. Meadiva Inläggsförfattare

    Snabbt vet jag inte….men det växer! Det går åt rätt håll iallfall!
    /T

Kommentarer är stängda.