Garderobsgarnering i förpiken klar!

  

För att det skall bli bra tycker vi att listerna i garderoben och de vid kojen skall tura i linjen. På styrbordsidan var det bara att syfta och lita på ögonmåttet. Fyllde sedan på neråt till den botten som jag gjort sedan tidigare.

  

En ombordfika fick det bli idag, skönt att kunna sitta och titta sig runt på allt vi gjort och samtidigt planera lite kommande arbeten. Vips så var styrbordsidan klar, över till babord.

  

På babordsidan var det värre med möjligheten att enbart lita på ögonmåttet så där borrade jag ett litet pilothål i överkant på listen genom skottet så jag hade något att utgå ifrån. Sedan syftade jag linjen, blir tillräckligt bra iallafall.

  

Hann nästan klart innan det var dags för dagens hämtningar, ett litet kvällspass färdigställde även babordsgarderoben.

Har nu monterat allt med tajta mått mot skottet, avsikten är att såga rent med ett par millimeter för att undvika knarr under segling!

Har måttat övriga delar så jag kan skaffa mera och förhoppningsvis bättre virke nästa gång jag far till Göteborg.

/Tobias