Jakt på skruv och en dator!

Har jagat runt halva Göteborg i jakten på skruv till inredningen (garneringen främst) utan att lyckas hitta ett acceptabelt pris, ett ställe ville ha 3,58 kr per styck+ moms men han var beredd att ge 50% rabatt….

Den skruv jag vill ha är en kullerförsänkt rostfri, syrafast 4,8X19mm, det är ju inte så märkvärdigt men de lyfter på ögonbrynen i trävaruaffärerna. Har ännu inte letat på nätet så det får bli en internetsökning i natt!!

För att kunna programmera Empirbus masterenheten till elsystemet ombord behöver vi  en PC (programmet finns inte till Mac), som tur är behöver vi en hem också…fick mail från Henrik häromdagen så det är bara att ladda ner och börja fundera på hur vi vill ha det!

/Tobias

15 tankar kring ”Jakt på skruv och en dator!

 1. Nisse Fernissa

  I stockholm finns Sifverts skruv där man kan hitta allt inom skruvar, en helt fantastisk affär. http://www.sifvert-skruv.se/
  Om man kan beställa över internet hos dem vet jag inte, men du kan ju ringa dem i så borde de kunna skicka vad du behöver.

 2. Meadiva Inläggsförfattare

  Tackar för tipset, skall kolla in den inatt!
  /Tobias

  1. Meadiva Inläggsförfattare

   Hej Andreas
   Har inte så bra erfarenheter av kvaliteten på deras skruv, har du testat dom? Är du nöjd?
   /Tobias

Kommentarer är stängda.