Äntligen!!!!

Innan dagens plastningsmaraton så fick vi göra vissa sista justeringar, slipning och lite mer spackling. Ny polyester till spacklet gjorde susen och nu stelnar det som det skall och upplevs inte kladdigt.

  

Efter som all plastning vi skulle göra är upp och ner under däcket på så valde vi att jobba med ganska små bitar, jag mättade mattan på en träskiva och pappa rullade upp den på plats. Funkade för det mesta bra men dröjde det av någon anledning lite för länge innan den mättade mattan kom upp funkade det inte alls och den ramlade ner….då lärde vi oss snabbt att det var bara att ta en ny.

  

Efter en lång dags plastning så är vi äntligen klara!!! Alla enkelskrovsytor i inredningen har nu fått lite mer isolering så nu hoppas vi på mindre kondens.

Det sista vi gjorde idag var att plasta ytorna runt ventilen till sittbrunnen, de var där lite divinycell som vi skulle hänga två lager matta på. Vi gjorde som vi gjort hela dagen men mattan fastnade inte tillräckligt på divinycellen utan den ramlade ner hela tiden, vi fick ta till en stötta för att lyckas. Så om ni planerar att plasta något hängande så tycker iallafall vi att det funkar bättre med polyuretanskiva.

Tack pappa Bertil för god hjälp i veckan, utan dig hade jag aldrig orkat så som vi gjort nu!

/Tobias

10 tankar kring Ӏntligen!!!!

  1. Meadiva Inläggsförfattare

    Tack tack, det skall bli riktigt skönt att göra något annat!! Lite smått att plasta återstår men det är inget mot det vi har gjort!
    /T

Kommentarer är stängda.