Arbetsdag tillsammans ombord

Efter att vi haft ”projektmöte” med en kopp så gick vi ut och funderade vidare på toaletten, det börjar sätta sig nu. Nästa steg är att bygga i skiva i stället för papp! När vi var klara där fortsatte vi på var sitt håll.

  

Malin gjorde en pappmodell av septiktanken, det är trång och många vinklar! Hon började med en med maxmått men den gick inte in 🙁 Sedan minskade vi höjden och vips funkade det!

Passar bra, nyfiken på hur stor den blir! Malin räknade en stund, det är några vinklar…96 liter kom hon fram till. Nu skall vi göra en i masonit och med alla anslutningar på så vi verkligen ser att det funkar.

  

Jag fick lite annat gjort, bland annat så borrade jag hål så vi kan sätta slangen som kopplar ihop vattentankarna. Skall måla fästet för elpatronen och tänker då passa på att måla hålet som jag borrade till vattentanken.

I förkant på sittbrunnen är det enkellaminat men det kommer få sig en lite isolering så vi minskar risken för kondens där.

/Tobias & Malin