Toalett

Har tagit hem vår toalett, en eltoa med separat vattenpump och kvarn. Den säljs som ”tyst” men det är säkert som Joel på Viking sa att det är ju inte en toa man spolar på natten utan att det hörs… Vi behöver den för att kunna fortsätta projekteringen av toaletten. Det går helt enkelt inte utan att testa ”på riktigt” men toan på plats.

  

I de fortsatta funderingarna har vi kommit till handfatet, för att behålla Divans formspråk måste vi jobba med mjuka runda former. Det vore kanske bra med ett ovalt handfat, det behöver dock vara ganska litet för att få plats. Det blir troligtvis ett i plast då rostfritt känns mer som en offentlig toalett vilket det ju inte skall bli!

/Tobias

 

2 tankar kring ”Toalett

  1. Cia och Magnus

    Den första sittplatsen som kom till i vår båt var toan! Det blir snyggt med ett ovalt handfat. Jag tycker att rostfritt är snyggt men efter ett tag blir det repigt och inte lika fint längre. Hoppas du hittar ett handfat i en bra kvalitet – det betyder så mycket för helhetsintrycket. Kolla hos vanliga handlare typ Bauhaus. Vi köpte handfatet till förra båten där, ett mindre vanligt handfat – hållbart och snyggt http://lazylyntillsalu.blogspot.se/2008_06_01_archive.html
    /Cia

    Svara
  2. Meadiva Inläggsförfattare

    Hej
    Tack för tipset, skall kolla. Har inte ens tänkt tanken att det kan finnas där!
    /Tobias

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *