Idag kom det paket

Idag fick vi två paket med posten från Båtsystem, ratten och pedistalen. Vet inte hur jag tänkte då jag tog bilen ner till posten…det går ju inte att få in ett sådant jättepaket i bilen! Tur att det finns flakmopeder att tillgå!

  

Styrningen är från Jefa och det lilla jag tittat på delar och så verkar de mycket välgjort, det är ingen vajer eller kabel utan bygger på en länkarmskonstruktion. Jag har inte någon egen erfarenhet av detta styrsystem annat än en kortare seglats vi gjort med en annan Diva 38 med god erfarenhet

Ratten blir stor när den kommer i paket på detta viset, hoppas den passar bättre ombord än i vårt vardagsrum.

Som jag fattat det så saknas det kompass och den rostfria bågen som brukar sitta på denna typ av styrning, mer paket att vänta kanske!

/T

 

3 tankar kring ”Idag kom det paket

  1. Cia och Magnus

    Vi har vår ratt i sovrummet där den uppmuntrar till sköna drömmar men är lite i vägen. Hoppas ni har plats för alla båtprylar som kommer att landa i huset. Vi har fortfarande inte kunnat börja använda vårt arbetsrum fullt ut 🙂

  2. Meadiva Inläggsförfattare

    Jag har röjt i snart en vecka så vi har skapat oss plats för alla saker 🙂 Kanske vore det en sporre om man sätter ratten i sovrummet så man kan drömma lite!

    /T

Kommentarer är stängda.