Pappas inlägg!

IMG_5472  IMG_5473

Detta inlägg borde pappa skriva! Själv har jag varit på kurs i dagarna två så jag blir riktigt glad när jag kommer hem och inser att pappa har jobbat på och dessutom tagit kort 🙂

När man skall göra lister på detta viset är det bra om man tänker till (vilket vi har försökt). Profilen är symmetrisk över mitten vilket innebär att man kan använda samma maskininställningar för alla bitar. Om man dessutom ser till att alla bitar håller samma bredd/höjd mått så är det ju enklare att hålla reda på hur och i vilken ordning man skall såga

IMG_5476  IMG_5477

Många bitar blir det och nu återstår inpassning i hålet.

IMG_5478

Pappa har gjort en mall på hålet där luckan skall sitta, får se hur han tänkt i morgon.

IMG_5479  IMG_5460

Detta har jag gjort 🙂 Dragit kabel till belysningen på toaletten. Skalar och snurrar kabeln lite enkelt runt sig självt innan jag drar igenom den.

IMG_5480  IMG_5481

Pappa har fortsatt med spacklingen av ruffsidan, nu är det nog läge att slipa för att komma vidare. Det kommer nog bli bra det där!

/Tobias

 

9 tankar kring ”Pappas inlägg!

  1. Slemi

    If you’re still ready to order shrooms online, then you’ve got the right online store to order some of the best magic mushrooms for sale available in Canada. Amatoxins are found in amanita mushrooms. The Department of Health confirmed that amanita mushrooms are still not a scheduled substance under the Misuse of Drugs Act. ”STEM’s products have changed the way I consume mushrooms. From their beautiful packaging to their assorted flavours of chocolates and product line, it has allowed me to enjoy taking mushrooms. No longer do I have to go through that earthy aftertaste of raw mushrooms or spend time making tea. They have made it so convenient for an experienced user. Oregon’s Measure 109 will give legal access to psilocybin, the main active ingredient in ”magic mushrooms,” for mental health treatment in supervised settings. As of Wednesday at about 6 a.m. ET, the measure was passing with 55.8% support and over 2 million votes cast, according to Oregon’s Secretary of State. https://www.thisquirkymiss.com/community/profile/yongschwing9624/ Lighting and millwork, as examples, are two key components when designing of a new cannabis or regulated product retail space. Through strategic design, we guide customers on a journey – helping them find the right product for their needs easily. Legal Recreational Cannabis Store 19+ 2 pieces of Government ID required. Setting the standard for cannabis retail Want to dabble in dabbing, or try some other cannabis extracts? We’ll make sure you understand the differences between solvent-based and solventless cannabis concentrates and how to consume them. We carry a wide variety of concentrates and specialize in hash, rosin, live resins, and diamonds. Setting the standard for cannabis retail Freedom CannabisBrand: Freedom Cannabis 829 Davie St, Vancouver, BC V6Z 1B7 CALGARY, July 18, 2022 CNW – High Tide Inc. (“High Tide” or the “Company”) (Nasdaq: HITI) (TSXV: HITI) (FSE: 2LYA), a leading…

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *