Pekets design och tillhörande inköp

  

Vi behöver komma till beslut om hur vårt peke skall se ut för att segelmakaren skall kunna ta sina mått. Har idag mellan vakterna på jobbet kikat på Divina, en Diva 38 som är riggad med dubbla rullar så som vi tänker oss. Det blev en massa mått på ett papper som jag hoppas kunna tyda när vi väl står där med tumstocken…

  

Vi vill ju precis som Divina ha ett ankare i stäven, fick som vanligt goda råd av Viking Yachting och kommer därifrån med ett 16 kgs Delta ankare. Ankarrullar finns det massa olika av, vi hoppas på att kunna modifiera den som jag fick med mig. Vill ju inte att ankaret ligger för högt på peket.

Skall ju även ha en stävstege där fram, det är många funktioner som skall in och vi hoppas på god hjälp av Niklas som skall hjälpa oss med peket.

Passade även på att ta med en gasolboxslucka, får se om den passar.

/Tobias