Det går trögt

Dagens arbetspass har mest gått åt till att fundera, det känns väldigt oproduktivt men någonstans vet jag ju att man måste fundera lite på olika lösningar när man inte har det helt klart för sig! Det är då bra att sitta på plats och fundera.

  

Har en lösning på problemet med höjden på flaskorna, nu går de in ståendes tack vare en liten trappning som gör att jag kan vinkla flaskan. Har funderat mycket på hur vi skall få luckan tät, det lutar nu åt att vi kommer skruva fast en lucka mot flänsen med tätningslister bakom. Eftersom vi får stora flaskor är det långt mellan bytena och då gör det inte så mycket att det tar en stund att fixa. Synd bara på maten då den kallnar….

Vi planerar en hylla på skrovsidan för mindre gasflaskor till grillen, fotogen till lampan och andra flaskor som står bra i detta utrymmet. Det blir jobbigt att öppna luckan för detta så vi funderar på att sätta en inspektionslucka i luckan för enklare åtkomst.

/Tobias

10 tankar kring ”Det går trögt

  1. Kneembect

    This would eliminate the days of progestin 10 days and the waiting for the period usually 3 to 7 days and finally waiting to start clomiphene citrate on cycle day 3 at the earliest 3 more days for a total of up to 20 days difference for the 100 mg dose of clomid. clomiphene 50mg

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *