Utsågningar

När vi etablerade en arbetsplats ombord så tog vi upp diverse hål, det runda hålet sitter där drevet skall ner när motorn installeras. Jag borrade med en hålsåg men kunde inte fatta varför jag aldrig kom igenom. Inser efter en stund att borren bottnar och jag blev tvungen att gå ut och borra från utsidan för att komma igenom, det är massivt med en tjocklek av ca 30-32 mm. Det känns riktigt gediget i alla led!

  

Detta är luckan i sittbrunn som vi tog upp för att kunna använda som nödutgång. Det mörka är ett spackel som använts för utfyllnad innan sandwich konstruktionen tar vid. Utsågningen ligger på förpiksluckans utsågning där man kan se det antislip som vi har på huvuddäck. Det är en tvåkomponents färg som målas på, det är en behaglig yta att gå på. Beroende på vilken roller an använder sig av så blir mönstret olika grovt.

/Tobias

 

 

13 tankar kring ”Utsågningar

 1. Jan-Olof

  Spara utsågningspluggarna för framtida behov och minne om uppbyggnaden.
  Det går framåt med stora steg i ert bygge, om jag förstår det rätt!?

  Svara
 2. Meadiva Inläggsförfattare

  Det rullar på bra tycker jag, vi hoppas på att kunna göra först plastningen i dag så vi kanske kan måla lite i helgen!
  /Tobias

  Svara
 3. chat

  For them, you’re excited to see someone they’ve never met, and I’m afraid if I start chatting with them.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *