Isolering skrov och däck

Efter mycket funderande och hjälp från Maringuidens forum samt ett samtal med Bernt så kom vi fram till att vi testar med liggunderlag. Sagt och gjort, Malin tog en sväng förbi Clas Ohlson och inhandlade två liggunderlag som testobjekt.

När Malin kommit hem tog jag ett kvällspass i verkstan och sågade lite ligguderlag, det blir efter lite laborerande så att det inte behövs något lim för att alla bitar kläms på plats med varandra. Innertaket och garneringen kommer sedan se till att det inte kommer att kunna flytta på sig. Det blir helt tätt och ger god isolering dock inte plats för någon elslang som jag först tänkte.

  

Jag får ut fyra meter färdig isolering på varje liggunderlag så det blir till att komplettera med ytterligare fyra liggunderlag för att komma i mål!

  

Nu är det klart för att plastas i förpiken, idag har jag även gjort stöd för batteri till ankarspel som vi placerar under kojen. Lite lister har även monterats i salong och i lillhytten, listerna är till att skruva garneringen i.

I morgon skall jag fortsätta med isoleringen samt förberedelser för plastning i salong vilket innebär fäste för vattenpump och värmepatron.

/Tobias

135 tankar kring ”Isolering skrov och däck

 1. flat chested love doll

  sex doll WM Dolls Wellness Exercise center Sex Doll With Blonde Skin Love Testing In Bed? Grown-up Dolls Can Be The Ideal Option ES Doll Clarifies How You Can Purchase Authentic Sex Dolls? Beautiful silicone love Doll with Flawless Bosoms For Sale!

  Svara
 2. https://kamagraespana.quest

  you are really a good webmaster. The website loading pace is amazing.
  It seems that you are doing any unique trick.
  In addition, The contents are masterwork. you’ve done a excellent job in this topic!

  Svara
 3. ilan ver

  Great article! This is the type of info that should be
  shared around the web. Disgrace on the search engines for
  no longer positioning this put up higher! Come on over and talk over with my site .
  Thanks =)

  Svara
 4. 정품미프진

  Purchasing genuine Mife Jeans, direct import Mife Jeans purchasing agency from the United States, 100% genuine guarantee, transparent price, convenient consultation, fastest delivery, Mife genuine genuine site , Buy without a prescription, capture reviews.Customer information protection. Clean transaction.Genuine handsome woman Only One Eun Joo-SamMifegyne – Mifegyne 미프진 

  Svara
 5. 정품미프진

  Purchasing genuine Mife Jeans, direct import Mife Jeans purchasing agency from the United States, 100% genuine guarantee, transparent price, convenient consultation, fastest delivery, Mife genuine genuine site , Buy without a prescription, capture reviews.Customer information protection. Clean transaction.Genuine handsome woman Only One Eun Joo-SamMifegyne – Mifegyne 정품미프진 

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *