Leveransdatum

Hoppas få besked om vilken dag vi får hem MeaDiva till oss, den 19 mars eller den 26 mars vore bra dagar för då passar det med jobbet. Den 19 var det mycket på Ringens Varv som skall lyfta av den när den kommit hit, men Peter lovade att det löser sig om det blir så. Där verkar det inte finnas några problem-bara lösningar, en härlig inställning!

/Tobias

14 tankar kring ”Leveransdatum

 1. Jan-Olof

  Ni lever nu i en låååång julafton med ideliga paketöppnanden dag efter dag! Det smittar av sig och även jag blir nyfiken på fortsättningen och hur lösningarna växer fram för er och båt.

 2. Meadiva Inläggsförfattare

  Det kommer dröja innan vi är i samma fas som du men när den dagen kommer blir det så bra!

  Synd bara att det inte är tomten som kommer med paketen utan vi själva som köper….
  Kul att du följer oss, din sida tillhör min dagliga surfkoll också!
  Tobias

 3. Cia och Magnus

  Vi hade det lite bättre än du som hade väldigt mycket av tillbehören medräknade i offerten så det var bara att hämta på Rosättra. Det känndes verkligen som julafton varje gång vi åkte dit för ett tytt lass.
  Sedan upptäckte vi att det blev mycket billigare att köpa vissa saker i England så vi köpte plotter, radar mm därifrån. Ett bra tips om du inte redan gör det. Vi handlade från http://www.electronics-marine.co.uk/ och det fungerade klockrent.
  Hoppas ni får båten den 19.
  Cia

 4. Meadiva Inläggsförfattare

  Den sidan skall jag kolla in, har hittat en del utländska ställen men det är ju bra med en sida som ni har god erfarenhet av. Det känns ju lugnare då!

  Vi hoppas också på den 19…
  /Tobias

Kommentarer är stängda.