Hylla, en himla tur och lite mallning

IMG_0601 IMG_0604

Jag börjar dagen med att skrapa rent limmet som kommit ut när jag limmade kantlisten, när det var slipat och redo för lackning så la jag ihop det med de andra grejerna som skall lackas. Får se hur vi gör med lackning denna gången, kanske blir till att hyra in sig i lackverkstan igen!

IMG_0605 IMG_0606

När jag kom  ombord i Mea var det kallt ombord, kikade på termostaten och kunde inte förstå var i problemet låg. Jag tog fram mätinstrument och började leta, efter mycket om och men hittade jag ett fel. Det hade hänt något med skarvningen av kablaget i ett eluttag på vägen. En lärdom jag drar av detta är att man aldrig skall lockas köpa billiga grejer och att man ibland har väldig tur!!

IMG_0610 IMG_0612

Jag har sedan påbörjat lite innertak till pentryskåpen, de är ju tomma nu och då gäller det att passa på. Jag tejpar ihop mall som vanligt och…

IMG_0615

…sågar sendan ut bitarna. De passas sedan till och är nu redo för att kläs och skruvas upp!

/Tobias