Batteristatus och mantåg

IMG_0486_2

Jag kopplade ju ur batterierna sist jag var igång ombord, Odelco Leif rekommenderade ju att hålla koll på spänningen, jag mätte upp dom idag igen och det hade stigit lite???? Jag fattar inte det där med el….men förhoppningsvis finns det en förklaring till det!

IMG_0489_2 IMG_0490

Vi märkte tidigt att det inte funkade helt bra att ha mantågstttorna uppe på teaken då det sviktade lite väl mycket när man tog tag i mantåget. Vi har klurat på en del lösningar och kommit fram till att vi tar bort teaken under foten och lägger dit en rostfri bricka i samma tjocklek för att på så vis få en stummare infästning.

IMG_0492_2

Efter en del letande så hittar jag muttrarna till fötterna långt in under isoleringen, lite meckigt är det men jag har god hjälp av sikan som gör att jag inte behöver något mothåll på utsidan.

IMG_0494 IMG_0497_2

Efter ett tag så har jag loss alla de fyra som vi planerar att fixa i denna omgången!

/Tobias