Åter i Sverige, Fejan N 59 44,24 E019 09,32

Vi vaknade till ett Tyskt fotbollsguld idag, jag och Tim såg matchen på “lokal” i går och vi var bägge duktigt trötta och väldigt nöjda över att det blev ett mål tillslut så matchen tog slut.

Fejan 001Fejan 004

Arvid vaknade och var på ett strålande humör, glad och go kille som vi har på besök.  Det frestar dock på att segla så han tog sig en tupplur under sprayhooden under vår resa över Ålands hav. De stora killarna….

Fejan 006

…ville inte vara sämre utan passade också på att sova lite. Seglingen över till Sverige gick bra när vi väl beslutade oss för vart vi skulle. Eckerö stod på listan över tänkbara alternativ, vindprognoserna  varierade väldigt så vi kom fram till att vi går ut och “känner” på hur det är och det visade sig att vi fick god segling till Sverige.

Vi ligger nu i en boj som vi lånat i en vik på Fejan, vi har fått lite regn på oss men har det gott ombord.

/Tobias