Gedser

Nu är vi åter i Danmark på besök, vi tyckte det var taktiskt rätt att gå denna vägen för att få bra vindar på vår fortsatta resa. Vi har även okej internet så vi har uppdaterat bloggen några dagar tillbaka.

Heiligenhafen-Gedser 001Heiligenhafen-Gedser 003

Dagen börjar alldeles stilla, så stilla så att Malin har svårt att se var pollarna i hamnern börjar och slutar då de speglar sig väldigt i vattnet. Väl ute på sjön kommer vinden och vi sätter segel, vi seglar om en del båtar innan vinden dör ut helt. Då är det bra att vi har motor. 

Heiligenhafen-Gedser 008Heiligenhafen-Gedser 014

Vi sextiden ankommer vi Gedser efter ytterligare en underbar dag på sjön. Vi grillar iland och killarna leker på lekplatsen. Malin och Tim går en kvällspromenad och hittar Oves naturstig, lite roligt då vår släpebåt heter Ove..

/Tobias