Motorhuv, lådor och lite kopplat vatten!

IMG_7725 IMG_7727

Pappa tillverkar mera skiva, en egentillverkad…

IMG_7729 IMG_7733

…limspridare kommer till användning innan det hela sätts i press. Detta skall bli den nedersta skivan till motorhuven.

IMG_7737 IMG_7730

Själv har jag grejat vidare lite med lådorna, jag borrade ett hål för att ha något att sätta tvingen i och missade att borra från bägge håll på det…

IMG_7731 IMG_7732

…ena med en stor fläkning som följd.

IMG_7735

Pappa och jag hjälptes sedan åt att slipa och lacka alla lådor, pappa avlutade sedan dagen med att ge lådorna on omgång till! Tack Pappa!

IMG_7738 IMG_7740

Vi har börjat koppla vattnet idag, här är den första kopplingen dragen 🙂 Det är trång och mycket som skall samsas i det lilla utrymmet under bänken.

IMG_7741 IMG_7743

Stödhylsa, klämring och mutter på plats, bara att dra ihop och hoppas att det blir tätt!

IMG_7744 IMG_7745

Här är det sjövattenintaget, ventilen till höger är ett arrangemang som skall göra det möjligt för oss att spola sötvatten på däck!

IMG_7746

Det är trångt även här men det funkar!

/Tobias

13 tankar kring ”Motorhuv, lådor och lite kopplat vatten!

 1. Reidar Stolt

  Hej!
  Ser att du just monterat avlopp till vasken och vattenintag. Ett problem som jag just håller på att bygga bort.
  När intaget för sjövatten sitter så där nära utloppet så får man in ganska mycket skit i sjövattenpumpen. Det sker när man diskar och tar in vatten samtidigt som man släpper ut skitigt.
  Jag skall i morgon montera nytt intag i kölsvinet och då på andra sidan av kölen från utloppet diskho.
  Det gamla hålet plastar jag igen med glasfiber och Epoxy.
  Passar samtidigt på att ta in vatten till toaletten från samma intag. På den slangen kommer det sitta en backventil.

  På intaget för sjövatten sitter ett filter med rostfritt nät. Modell Biltemas för tryckluft tror jag. Mycket lätt att tömma och rengöra. Har så många gånger fått plocka isär pumpen för att det fastnat något skräp där. Det slipper jag numera.
  /Reidar

  Svara
  1. Meadiva Inläggsförfattare

   Hej, över ett kort överslag så har vi kommit fram till att vi skall nog flytta det en bit! Trist jobb men vi skulle bli duktigt irriterade om vi får problem som det är nu!
   /Tobias

   Svara
 2. Gar

  Лучшие марки воска для бровей с фиксацией: Бронзеры и скульпторы Благодаря высокой пластичности, воски Italwax, повторяют контуры тела и избавляют от нежелательных волос в труднодоступных местах (бикини, подмышки). Карта сайта Каждая девушка выбирает воск для бровей, исходя из личных предпочтений. Чтобы избежать ошибок при покупке воска в специализированных магазинах, интернет-магазинах или розничных точках, следует придерживаться определенных правил, соблюдение которых позволит избавиться от разочарований, побочных эффектов. Среди таких правил можно выделить: ЛАМИНИРОВАНИЕ БРОВЕЙ  Оля, а как нарастить брови? У меня на левой брови волоски выпали, не знаю даже от чего. Касторовое масло не помогает. Загрузка файла Красивая форма бровей – залог успешного образа, поэтому мастера-бровисты уделяют пристальное внимание удалению лишних волосков. Коррекция бровей воском гарантирует долгосрочный результат и занимает меньше времени, чем выщипывание пинцетом. https://arthurzsgv864319.bloggactivo.com/13907163/как-называется-масло-для-бровей Благодаря этому ресницы достигают максимальной длины на фазе роста и дольше находятся в стабильном состоянии. Приведенные цифры получены на основе клинических исследований, проводимых на многочисленных группах респондентов. Испытания подтвердили безвредность косметического средства. Карепрост для ресниц применение – некоторые уточнения: «Когда подруга рассказала о карепросте я сначала не поверила. Звучало как что-то нереальное. Но когда подруга показала отзывы в интернете я задумалась, ведь сотни человек не могут писать просто так. Решила тоже заказать. Знаете, я не думала что эффект может быть ТАКОЙ)) У меня ресницы выросли значительно больше чем у подруги! ) Теперь она мне завидует ))» Средство стимулирующее рост ресниц.Содержит компонент БИМАТОПРОСТ.Этот компонент проникает в волосяной мешочек ресницы и стимулирует быстрый рост.Объем  3 мл. Страна производитель ИндияЧтобы купить карепрост в Харькове просто оформите заказ на нашем сайте

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *