Ryggont vill man ju inte ha…

Hemma från jobbet idag pga förkylning, sitter vid datorn och läser om fallet syd Ystad och administrerar båtbygget lite. Reser mig upp och det bara hugger till, va faaan nu då! Jag har aldrig haft ryggont tidigare, vet egentligen inte vad det varit men det släpper ett tag för att en stund senare när pappa är här komma igen fast 100 ggr värre. Ligger och kvider på verandagolvet ett tag innan jag kravlar mig upp, under tiden har pappa ringt och fått en tid hos Kent som ger mig en elbehandling och drar lite i ryggen!

Nu känns det bättre, hoppas på ett snart tillfrisknande så ni läsare får intressantare inlägg att läsa….

/Tobias

4 tankar kring ”Ryggont vill man ju inte ha…

 1. Cia

  Krya på dig. Magnus råkade ut för samma under vårt första byggår. Då tog vi time out och gjorde en resa till Göteborg för att besöka Vindö-Roffe och båtmässan. Ibland måste man vila lite.
  Cia (nu på land sedan en vecka)

  1. Meadiva Inläggsförfattare

   Tack, skall få en behandling till på ryggen nu på förmiddagen! Hoppas på underverk! Vi kan inte riktigt ta time-out till båtmässan….och någon vindruta vill vi inte ha 😉

   Har ni haft en bra eftersäsong?
   /Tobias

   1. Cia

    Jättefin! För mindre än en månad sedan kunde vi äta frukost i sittbrunnen. Har också hittat en del svamp, den kom sent i år. Sista seglingen blev fantastisk.
    Nu är det mindre än 5 månader tills vi är i igen 🙂
    Cia

    1. Meadiva Inläggsförfattare

     Härligt! Hur gick det med ert experimenterande med tvåglas på luckor/ventiler?
     /Tobias

Kommentarer är stängda.