Nya bloggvanor igen!

DSC_0093 DSC_0091

Hej alla läsare!

Nu har vi återgått till en vardag med jobb och skola så nu blir det bloggning till kvällen som vanligt! Jag tror dock inte att jag orkar med att blogga varje dag som jag gjort det senaste, vi får se hur ofta det blir men så fort jag gör något med båten så kommer det ett inlägg. Vi har tänkt att ta det lite lugnare i höst och förhoppningsvis provsegla lite.

Vi har haft en väldigt intensiv byggperiod som gett resultat på färdigställandet ombord, utan god support runt oss hade det aldrig fungerat!

Tack pappa Bertil för ovärderlig hjälp, tack mamma Annika för lånet av pappa, hjälp med killarna och alla luncher!

Tack till Göran och Kerstin för er hjälp både ombord och ”iland”.

Tack även alla som kommit förbi med glada tillrop!

Tack alla ni läsare, ni ger extra energi genom ert deltagande!

 

Tim och Elis, nästa år skall vi till Legoland!

Malin, jag älskar dig!

/Tobias