Mera inköp mellan vaktpassen.

IMG_3489  IMG_3487

Ytterligare några gångjärn inköpta, därefter en tur till Viking Yachting och en diskussion med Joel om bottenfärg och epoxigrundning. Många frågor blev det och lite att fundera på.Tips och erfarenheter mottages tacksamt! Vi skall epoxigrunda innan bottenmålning!

IMG_3484  IMG_3488

Ett par prover på mantågsdetaljer kom med också, det närmar sig en beställning. Åtminstone till hajfenorna och det akter om!

/Tobias

3 tankar kring ”Mera inköp mellan vaktpassen.

 1. Cia och Magnus

  Hallå!

  Det går framåt ser vi, kul! Vi har monterat en extra hajfena ca 1,5 meter förut från de gamla i år för att få en öppning mer midskepps. Det är suveränt när man ska få ombord mycket prylar och gamla släktingar. Trodde det skulle räcka med öppningarna vid sittbrunnen men L37 smalnar av så pass mycket akteröver att det inte fungerade som vi tänkt. Bra ide med stegen i kasett under badplattformen. Kan inte fatt att de får göras båtar utan en rejäl stege och ändå blir dom CE-märkta.
  Hur går det tidsmässigt? Kommer ni i vattnet under under året som ni hoppades?
  Hälsningar från
  Adastras besättning

  1. Meadiva Inläggsförfattare

   Hej,
   Det går bra, vi har en plan för sjösättning men de sista bitarna måste falla på plats innan den blir publik! Men det blir nog under året!

   Det finns på många båtar en liten fånig repstege som är för CE-kravet….undrar om någon kommit upp på den, någonsin….

   /Tobias

Kommentarer är stängda.