Kylboxslock

IMG_3213  IMG_3214

Arbetet med kylboxen fortsatte idag, boxen fixeras i läge med hörnlist i akterkant och…

IMG_3215

…ett fack i framkant. I sidled behövs inte mer fixering då den är klämd mot bordläggningen.

IMG_3216  IMG_3217

För att på ett enklare sätt justera in fräsmallen när jag väl har ett hål så skapar jag en specialbit som jag….

IMG_3218  IMG_3219

…kapar i bitar och testar på boxen och mallen innan jag lägger tillbaka skivan. Det stämmer och skivan läggs på och mallen….

IMG_3220  IMG_3222

…mäts in och sedan sågar jag med hjälp av pappa ut ett hål. Sågar med sänksåg och skena men…

IMG_3225  IMG_3226

…får ta hörnen med multimastern då jag inte vill såga för långt i hörnen. Får göra om detta moment två gånger innan vi kommer så pass nära så vi kan…

IMG_3231  IMG_3232

…..övergå till fräsen. Först justerar vi in mallen med hjälp av klossarna. Sätter många tvingar på mallen så den inte skall flytta sig under fräsningen. Pappa hjälper till med dammsugaren under tiden vilket nästan var en förutsättning för annars skulle jag försvinna in i ett moln av damm.

IMG_3233  IMG_3234

Med stor koncentration fräser vi fram kanten i bänkskivan. Det ser bra ut och nästa steg i processen är att fräsa en fals i både bänkskiva och lock. Falsen är till för att hålla bänkskiva och lock i samma höjd.

IMG_3237  IMG_3239

Efter en hel del höjdjusteringar och testfräsniningar så är vi nöjda och vågar köra skarp. Fräser falsen på alla ställen och resultatet blir så bra som jag hoppats och nu återstår att kapa av luckorna så de passar ihop.

/Tobias

7 tankar kring ”Kylboxslock

  1. Adamusa

    The results were not comparable for the categories of baseline age there was a weaker worse effect seen with the low-dose OAD regimen for patients younger than 50 and at least 65 years old vs placebo compared with the high-dose OAD regimen and low- and high-dose PRN regimens vs placebo can you buy priligy online It facilitates multiple orgasms during sexual intercourse

    Svara
  2. Inhatty

    On the morning of expected ovulation, the mother and father will go to a clinic where the father will then provide a sample of the ejaculate. tamoxifen endometrial Luveris is pure LH produced using genetic recombinant technologies and is approved for use in combination with FSH in women with severe FSH and LH deficiencies.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *