Garderobsgarnering på plats och lite mer isolering på innertaksskivorna

IMG_5804  IMG_5805

Pappa har kämpat på bra när jag jobbat ett pass på mitt riktiga jobb. Garneringen sitter nu uppe i förpikens garderober samt i lillhyttens. Resultatet blir väl helt ok men det märks att virket som jag använde inte är bästa sort.

IMG_5806  IMG_5807

Den vita plastningen på skottet i akterkant på kojen i lillhytten har pappa målat brun som en åtgärd för att slippa göra lister nu direkt. Nu skall vi göra innertaksskivorna i lillhytten innan garneringen i kojen kan skruvas upp igen.

IMG_5808

Pappa, vår hjälte, fortsätter montera garnering i akterhytten.

IMG_5811  IMG_5812

Själv kände jag mig ganska sliten efter natten och orkade inte göra något ombord idag men passade på att klippa till lite tunt liggunderlag som skall fylla ytan på ovansidan av innertaksskivorna. Mattan hade släppt på några ställen men det fixas lätt med lite spraylim.

IMG_5813  IMG_5814

Vet inte om det kommer göra någon skillnad men det känns bra ialla fall.

IMG_5815

Klipper liggunderlaget med sax och använder innertaksmattan som redan sitter på plats som stöd mot saxen.

Har även jobbat en del med elschema och dess märkning, nu har vi ändrat oss igen…

/Tobias