Inspektionsrunda ombord och hos plåt Niklas

IMG_5762  IMG_5763

Idag orkade jag med en promenad ombord, i verkstan och hos plåt Niklas (tog bilen…). Pappas ramar ser kanon ut och är snart redo att slutmonteras. Innertaken som jag monterade ser fortfarande bra ut 🙂 Vill fortsätta med det övriga nu!

IMG_5764

Det blänker fint i maskinrummet!

IMG_5765  IMG_5766

Här står mannluckan till septiktanken lutad mot tanken, eventuellt blir det lite för högt med bultarna så vi måste kanske skära om tankens topp. Peket ligger redo för de sista justeringarna på plats. Sedan skall det in på elektropolering

/Tobias

 

© Copyright Meadiva, All rights Reserved. Written For: MeaDiva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.