Exprimentverksta och utsågning av luckan under handfatet.

IMG_4868  IMG_4870

Efter nattens jobb tog jag vägen förbi färgaffären, fick med mig en laddning färg till garneringen. Tonad vit som är halvmatt valde vi, ringde Bernt för att dubbelkolla om de brukar köra med halvmatt eller blank men vi var överens om att det blir snyggast såhär. Väl hemma var jag ganska sugen på att testa sprutan lite, förbereder en massa och inser plötsligt att det inte sitter någon nippel på sprutan. Efter att slaktat en luftslang fick jag ihop det och kunde köra vidare.

IMG_4871 IMG_4873

Precis när jag skall börja tar jag ett litet snedsteg och tappar balansen och råkar i det skedet sparka till en av de oöppnade burkarna och hela golvet blir vitt 🙁 tur man inte står  i vardagsrummet…. Har ju inte någon som helst erfarenhet av att sprutmåla så det blev en lång stunds testande på lite spillbitar. Nu får jag sova på saken ett tag så brukar det växa fram en förståelse för hur jag skall göra.

IMG_4875  IMG_4876

Har tagit mod till mig idag och sågat upp luckan under handfatet, tejpar upp en enkel stödlist som jag sågar mot. Flyttar med mig den biten hela vägen runt och resultatet blir tillräckligt bra. Mätte diagonalen på luckan för att kolla om det är i vinkel innan jag satte sågen  i plasten.

IMG_4878 IMG_4879

När jag nämnde att jag sågat upp luckan för Malin så visade det sig att vi inte var överens om hur stor den skulle vara….ajdå. Avlutar dagen med att spackla upp ”taklisten” i duschen. Blir nog bättre med målad list där man står och duschar.

Detta var allt jag orkade idag, är nöjd med det! Det går ju framåt trots allt!

/Tobias