Impulsköp av instrument

Slangstos  VindinstrumentTänkte ta en kortare tur till Viking Yachting idag för att få tag i två slangstosar till motorrumsventilationen men kommer därifrån med ett instrumentpaket och en slangstos….så kan det gå!

Det är ett paket innehållandes lod med temperatur, logg och vindgivare med barometer! Det ingick tre displayer i paketet som vi skall försöka sprida på ett bra sätt ombord. En kommer vi nog placera i akterkojen för att vi skall slippa gå upp och kika så fort det brallar i lite.

Viking Yatching

Bifogar en bild på favoritbutiken, Viking Yachting i Fiskebäck!

Madrassunderlägg  Närbild på madrassunderlägg

Malin skall klä om en pianopall hemma vilket föranledde ett besök på Galantplast i Göteborg, slängde ur mig frågan om de har luftspaltsmatta i sitt sortiment. De hade en ganska grov produkt med en bredd av 150 cm på rulle. Den var som alla andra liknade artiklar ganska dyr, minns inte priset nu.

Om allt vill sig väl så blir det lite grejat ombord i morgon! Byggsemestern är slut och projektet löper vidare mot sjösättning!

/Tobias