Mer listning till dörren och städning

  

Det sägs att en lask skall minst vara 3 gånger så lång som den är bred (om det gäller överallt eller är en lokal praxis vet jag inte…) men det funkar ju med annat också. Limmade sista biten i morse och nu återstår bara skrapning av lim och sedan lite slipande innan lackning.

Verkstan är i stort behov av städning, när lusten faller på gäller det att hoppa på tåget och låta det gå! En städöl med ner och sedan börja i ena änden och jobba sig igenom! Många säckar skräp blir det, pappa kommer bli förvånad när han kommer till verkstan i morgon då jag ställde allt innan för dörren…

  

Fann lite kul grejer som varvet skickat med, första bilden klurade jag länge på vad de kan vara till men kom inte fram till något! Skall ta med bitarna ut i båten och se var det passar, de är två likadana! Sedan fann jag även hyllplan till garderober, ett bonuspaket!

/Tobias

9 tankar kring ”Mer listning till dörren och städning

  1. apeltence

    doxycycline mexico We have only tested proteins as small as 6, 000 Da, but if smaller proteins can be resolved in the gel and contain lysine, arginine or histidine basic amino acid residues, then it is likely that they will be detected too.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *