Målningen påbörjad

  

Idag var det min tur att greja lite i båten. Efter att vi hade varit och planerat piratskola med segelsällskapet bytte jag om och tog på andningsmasken. Jag och Bertil blandade färgen med härdare och jag satte igång att måla. Det gäller att måla på så det inte härdar  i burken innan färgen är slut!

  

Det blir väldigt ljust och fräscht. Här ska det sen sitta vitmålad garnering längs skrovsidan, det blir nog bra med en hylla och skåp som bryter av den vita ytan.

/Malin

2 tankar kring ”Målningen påbörjad

 1. Cia och Magnus

  Det blir jättebra Malin.
  Jag ångrar att jag inte klädde med ljust material från början. Kommer att göra om det om några år men då måste allt ner och målas om. Vi målade ju brunt bakom garneringen.
  Cia

 2. Meadiva Inläggsförfattare

  Visst blir det bra! Målningen fortsätter idag!
  /Malin

Kommentarer är stängda.