Båthus #4

  

Idag har vi blivit klara med gaveln till båthuset. Dörren sitter i höjd med badplattformen i aktern så nu återstår att bygga en trappa som vi skall kunna dra ut och placera där när vi bär mycket grejer eller stora grejer. I parkeringsläget skall den fungera som en trappa innanför presenningen vid styrbords låring med en dörr från trädgården.

Sammanfattningsvis kan jag tycka att det var bökigare att använda sig av de beslagen från Lövhults än jag trodde och att det gått åt mer virke och skruv än man kan drömma om. Nu hoppas vi att det står pall för stormar och annat, vi har oftast lä på tomten men i vissa riktningar drar det mellan husen som ger kraftiga byar.

Nu ser vi fram emot nästa period av bygge, för mig är det jobb på mån-tis och sedan ledig nästan hela påsken. På onsdag skall trappa och lejdare byggas så vi kan ägna påsken åt att tömma båten på alla grejer, skall bli kul att se vad det är i alla paket (om vi fattar vad det är….)

/Tobias